Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντων

Εξαιρούνται τα προϊόντα σχολικών ειδών που δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές.

Συνολική Επιβάρυνση Μεταφορικών του Αγοραστή 5 Ευρώ (Επιστροφή και Αποστολή νέου προϊόντος).


• Συμπληρώνετε το Έντυπο αλλαγής/επιστροφής το οποίο υπάρχει μέσα στο δέμα που θα παραλάβετε εκτός των σχολικών ειδών. Σε περίπτωση που το έχετε χάσει μπορείτε να γράψετε σε ένα απλό χαρτί τον κωδικό και το μέγεθος του νέου προϊόντος που θέλετε να σας στείλουμε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει τα στοιχεία σας ακριβώς όπως τα είχατε δώσει και στην παραγγελία σας, καθώς και τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε. Μέσα στο δέμα που θα κάνετε προσθέτετε και την απόδειξη που σας έχουμε στείλει.

• Πηγαίνετε στα γραφεία της ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ της περιοχής σας (εάν δεν υπάρχουν γραφεία ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ τότε μπορείτε να πάτε στα κοντινότερα ΕΛΤΑ). Στέλνετε το δέμα με δική μας χρέωση αρχικά στον κωδικό 167197. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε το δέμα με μεταφορέα της επιλογής σας, και με έξοδα δικά σας.

Πατήστε για να δείτε το βίντεο με την συμπλήρωση του εντύπου της αλλαγής/επιστροφής


Παρατηρήσεις

• Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Οποιαδήποτε ζημιά-φθορά έχει υποστεί το προϊόν όπως να μην είναι ολοκληρωμένο(σετ) ή να έχει χρησιμοποιηθεί(αν είναι λερωμένο -αν έχει πλυθεί-ξεβάψει ή να μυρίζει άρωμα ή να είναι κατεστραμμένο-ξηλωμένο),δεν γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων ,η Gway έχει το δικαίωμα μη αποδοχής του προϊόντος & προώθησης της επιστροφής του στον αποστολέα-πελάτη.

• Η επιστροφή να έχει γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής • Εάν σας παραδόθηκε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, ή εάν υπάρξει ελάττωμα του προϊόντος από τον προμηθευτή & έχει ξεφύγει από τους συνεργάτες μας αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση δική σας & πραγματοποιείται επανάληψη της αποστολή του προϊόντος όπως ακριβώς ήταν η αρχική επιλογής σας(ίδιο προϊόν -ίδιο μέγεθος).

(Δείτε αναλυτικά και κεφάλαιο 10 στους Όρους Χρήσης)

Υπαναχώρηση – Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων


Στις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα. Αν επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν με τη ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και χρέωση παραλήπτη, θα σας αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής χρημάτων 6€.

• Συμπληρώνετε το Έντυπο επιστροφής το οποίο υπάρχει μέσα στο δέμα που θα παραλάβετε. Σε περίπτωση που το έχετε χάσει μπορείτε να γράψετε σε ένα απλό χαρτί τον αριθμό του λογαριασμού σας και τον δικαιούχο. Οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε είναι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η ALPHA BANK & η ΕΘΝΙΚΗ. Μέσα στο δέμα που θα κάνετε προσθέτετε και την απόδειξη που σας έχουμε στείλει.

Παρατηρήσεις

• Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. (Δείτε αναλυτικά και παρ. 9.10 Όρων Χρήσης)

• Η επιστροφή να έχει γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

• Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν έχει λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK ή ΕΘΝΙΚΗ θα επιβαρύνετε με την αντίστοιχη προμήθεια για την μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμό άλλης Τραπέζης διαφορετικής από αυτές που συνεργαζόμαστε. (Δείτε αναλυτικά και κεφάλαιο 9 στους Όρους Χρήσης)

Αφού παραλάβουμε το δέμα σας το αρμόδιο τμήμα θα ελέγξει το αίτημά σας και θα πράξει ανάλογα.